Про розлуку з тобою...

Про розлуку з тобою хурделиці вили,
Навкруги сумувала промерзла земля.
Невже ми з тобою в житті прогляділи
Пролетівшого в небі свого журавля.

Постійно твій образ мені знову сниться,
Між нами розлука снігами покрилась.
Співа під віконцем тендітна синиця,
Неначе б то в хату погрітись просилась.

Відкрию для неї своє я віконце,
Бо звістку від тебе вона принесла.
І зникне хурделиця, вигляне сонце
І нас об’єднає з тобою весна


Рецензии