Хочу бути птахом

Хочу  бути  птахом, 
Щоб,  піднявшись  в  небо, 
Все  довкола  бачить, 
Високо  летіть, 
На  красу  дивитись. 
Кращого  й  не  треба: 
Промайнуть  над  степом, 
Обігнути  мить. 

Обійняти  простір, 
Наздогнати  зграю 
І  веселу  пісню 
про  любов  співать. 
Не  потрібно  раю  – 
Рай  навколо  тебе 
Бо  у  небі  сонце 
І  птахи  летять. 

На  землі  –  стихії, 
На  землі  –  тривога. 
В  небі  тільки  хмари, 
Простір  і  птахи. 
Я  літать  не  вмію, 
Я  благаю  Бога: 
Подаруй  нам  крила, 
Відпусти  гріхи.


Рецензии