А поки тiло ходить iз душею...

Душа не мре, ховають тільки тіло,
Ну, а вона летить в далеку вись.
У неї, мабуть, є для цього крила,
Прийде й до мене мить така колись.

А поки тіло ходить із душею.
Душа не посидюча, все не так!
А тіло не встигає вже за нею,
Бо вже таке, як у пита'ння знак...

Є третє у мені - це Дух від Бога,
Який упорядковує буття.
Це Він веде мене на ту дорогу,
Де є у вічності те, не земне, життя!
                22.07.2012
Біблія,1 Коринтян, 3:16:
"Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?"

Натхнення від Світлани Пивоварової:http://www.stihi.ru/2012/07/22/6393.

Картина із Яндекса.


Рецензии