Романс на украинском языке

            "Романс"
        Так непомітно промчалося літо.
Золотом першим гаї одяглись.
Не повернути того, що прожито
І не кохати нам так, як колись.

        Все, що минуло, - давно пережите.
Не воруши, не нагадуй мені.
Зрілості нашої сонячне літо
Впало росою в колючій стерні.

Ти не мовчи, вже лишилось недовго.
Осінь мине – лише крок до зими.
Серце стискається тужно від того,
Скільки ще слів не домовили ми.

Так непомітно пройшло тепле літо.
                Бабине літо і те пролетить.
Літнім теплом ще душа не зігріта,
Любий, зігрій, обійми хоч на мить.

І всі одразу забудемо болі,
Та негаразди розвіються враз.
Пухом травневим, легким із тополі,
Щастя можливо поверне до нас.

Ти не сумуй, що промчалося літо -
В кожній порі незрівняна краса.
Небо ще синє, дощами омите,
Так і печаль нашу змиє роса.


Рецензии
Очень красвый романс! Понравился!!! Аллочка, а почему новенького ничего нет? У Вас такие красивые стихи, порадуйте!
С теплом, Нина

Голубева Нина   12.05.2013 22:40     Заявить о нарушении
Спасибо, Ниночка! Всё как-то не хватает времени... Быт заел!!!

Алла Грабинская   13.05.2013 13:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.