Дощ

За вікном дощ пролився
В моє вікно подивився
Холодною краплею впав
І мокрою осінью став

Небо сльози проливає
Душа ніби-то вмирає
Жде листа від тебе
Мені це дуже треба

Музика дощу лунає
Дівчина в небо поглядає
Хоче кохання без брехні
Щоб було добро на землі.


Рецензии
Очень зримо. С теплом, Олег.

Олег Кротов 2   21.07.2012 18:45     Заявить о нарушении
Безумно благодарна:)

Вера Азарина   21.07.2012 19:22   Заявить о нарушении