Майстринi народноi вишиванки Ользi Дубинi

Чернігівщина - милий край,
Там є село Дубовий Гай.
В Гаю Дубовім тім жиє
Майстриня, яких мало є!

Усе життя - на полотні -
Щасливі і суворі дні -
Діла усі -  Добра і Зла -
Все Ольга вишити змогла.

Людське життя,  діла і днини
На полотнах Ольги Дубини:
Ось в хаті Сонечко встає,
І Матір Божа з Сином є -
Долоні Ользі простягає
І творчістю благословляє...

Дай тобі Земле маків цвіт!
Дай тобі зорей ясен світ!
Гарячих променів від Сонця
Та світло Місяца в віконцях!

Хай Бог тобі допомагає,
Від лиха, бід оберігає!
Даруй мистецтво нам щомить
Живи у щасті сотню літ!


Рецензии