слово на слово..

..слово на слово..думки на думки..
в розрізі погляд..по новому подих..
вже не потрібні ні доказ..ні голос..
тиша тримтить..струс душі..мовби..
..навіть не біль..здивування??..теж ні..
просто спустошеність..викидень мрії..
..та неймовірне тепло у пітьмі..
тобто полегшення..тобто надії..


Рецензии