Танго на украинском языке

        «Танго»
Танго.
Танцюють танго.
Духмянить   манго,
І грає джаз.
П'янко
Стан аргентинки,
Немов картинка,
Хвилює нас.
Рухи
Стрімкі і вільні,
Палкі обійми -
Німий екстаз!
Міцно
Цілують губи.
З надривом труби
Нам грають джаз.
Ночі.
Південні ночі.
Ті карі очі,
Кохаю Вас!
Танго.
Танцюють танго,
А ніч вже тане,
З'єднавши  нас!!!


Рецензии
Дуже сподобалось!
Щiро дякую, Алла!

Татьяна Алексеевна Юдина   24.09.2012 16:20     Заявить о нарушении
А я Вам щиро дякую, за те що знайшли час прочитати!!!

Алла Грабинская   24.09.2012 17:50   Заявить о нарушении