Заступнику... привсячу ться

Прийде той час,що  рухнуть плани всі,
Минеться все,мов  день минув вчорашній.
Спливе брехня,мов  лист,що на воді
Й  кудись подінеться  той «героїзм безстрашний’’.

Це лиш момент,щоб досадить мені,
Щоб очорнить мене і  цим похизувати.
Це лиш момент й  це  роблять не мені,
А лиш  собі хочуть у  душу наплювати.

Шкода  дітей  і  мудрих  їх  батьків,
З якими важко  буде  розставатись,
Й  пройде ще  декілька лиш  днів,
І з ними треба  буде попрощатись.

Шкода і тих,хто жертвою  вже став,
Шкода і  тих,хто на  гачок  попався,
Але  ніхто з них,звісно,не чекав,
Що керуванню  їхньому  я  не піддамся.

Та  все мине й  пройде неначе  сон
І  за  чужі  гріхи платить більше не  буду,
Й  думки про це  вже не  візьмуть в  полон,
Й наклепи більше  чути я  не  буду.

Шкода директора і  вчителів  усіх,
Яким приходиться  удари теж приймати.
Адже  вони летять ,неначе  сніг,
Й  щораз приходиться на  щось  нове  чекати.


                31.03.2011


Рецензии