Для колег

Ви,наче зіроньки,з’єдналися  сьогодні,
І промінцями вже торкнулися ви нас.
Та теплі промінці,а не  холодні,
Тому ми залюбки вітаємо  тут вас.

Здоров’я  зичимо вам перш за все,
Поваги і пошани від людей,
Вам злетів  творчих й витримки понад усе,
Подяки й  розуміння  від дітей.

Ви за своє життя багато вже  зробили,
І досягли Ви певних вже висот.
Онуків дочекались і  дітей  зростили,
Адже життя-це є коловорт.

Жінки Ви мудрі,мареті й бабусі,
Ви є  досвідчені  прекрасні  вчителі.
І все  своє життя Ви завжди є  у  русі,
Тому  низький уклін Вам,любі,до землі!

Надалі  залишайтеся такими
І не засмучуйтесь ніколи ні на мить.
Будьте й  надалі щасливими і молодими,
Й не  помічайте,як життя  біжить.

Вам аж  ніяк його не  зупинити,
Не повернути молодих  років.
Продовжуйте й надалі Ви щасливо жити,
Й не помічайте несприятливих ви днів.

А ми цінуєм Вас,і  любим,й поважаєм,
Спасибі Вам за те,що Ви в нас є.
І  від  душі ми ще раз  Вас вітаєм,
А сонечко для Вас щоранку  хай встає.

                01.04.2011


Рецензии