Для подруги Лариси

Для  подруги  Лариси

Невже  пройшло  вже  50?
Невже  минуло  півстоліття?
Ти виглядаєш  лиш  на 25,
Тому  бажаю  в першу  чергу  довголіття.

Здоров'я зичу  й  радості  без  меж,
Удачі  й успіхів  завжди й  в  усьому,
І  процвітання,й  кар'єри росту  теж
Й  е  відчувать ніде  й  ні  в чому  втому.

Ти є  сестра,дружина,мама  і  дочка,
Ти сильна  жінка,вчитель і  людина.
І логіка  завжди в  тебе  гнучка,
А  для  родини  Ти є  та  ....єдина....

ТИ стержнем  є  для всіх  дуже  міцним,
Ти  берегиня  для своєї  є  родини...
Щоб описать тебе  словом одним,
Тут не  знайдеться  жодної  людини.

Ти завжди вміла всіх  разом зібрати,
Ти завжди рада  всім  допомогти,
ТИ завжди вміла всіх  нас  згуртувати,
Й  мудру  пораду   вміла дати ти.

Про  тебе  можна  довго говорити,
ПРо тебе  має  кожен   що  сказати,
Але  тебе  не  можна  не  любити
Й  на  зустріч  із  тобою не  чекати.

Ти є  прекрасний  приклад  для синів,
Як  жити,виживати і  не  здатись.
Тому  бажаю Тобі  сонячних  я  днів,
Плакать від  радості,й  завжди  посміхатись.

            22.03.2012


Рецензии