Сонця схiд i блискавицi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Згадка про ранок 13.07.2012 в смт.Мирний
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
фото власне
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ранок жевріє,
Сонячна брунька тремтить
І розквітає!
Розпорюють блискавки
Небо бундючне – гроза!


20.07.2012


Рецензии