На цвинтарi у ряд - могили рiдних

На цвинтарі у ряд — могили рідних,
Простих селян, поваги  гідних.
А далі - цегляна капличка,
Така собі будівля невеличка,
Лиш хрест високий тягнеться до Бога.
У кожного із нас своя дорога....
А в декого вона ось тут скінчилась.
Ось подруга з якою разом вчилась,
А там моя  бабусенька рідненька -
У неї на печі росла маленька.
Дідусь лежить сухенький і спокійний,
Знайшов у травах  затишок надійний.
За ноги зачепилася ожина....
Іванова  красунечка дружина
Ще зовсім  молодесенька і мила...
О, Господи,  дай моїм рідним крила,
Щоби могли з вітрами  прилітати
І янголів-лебедиків  вітати.
Траву матуся косить на могилах,
В стеблині  сік тече, мов кров у жилах.


Рецензии
Бракує слів...

Катюша Кабанец   06.04.2013 20:15     Заявить о нарушении
Дякую, Катю! Не сумуйте... Таке коротке це життя... і кожному Господь свій відрізок шляху відміряв.

Вера Кухарук   06.04.2013 23:30   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.