Зустрич

Зустріч була передбачена часом
Ніхто нікуди, як завжди, не спішив.
От тільки зустрілись – і стріли одразу
Амурчик підступний у серце встрелив.

Була то весна вже, а може і осінь
І небо завжди проливало дощі.
Хоч мову з Тобою знайшли не відразу
Та, все ж, з нас ніхто нікуди не пішов…

Тепер уже літо буяє липневе,
А в серці весна усім квітом буя.
З тобою ми разом пройшли вже землею,
І в серці утома солодка така.


Рецензии
Амурчик выстрелил в меня
И в Тонечку влюбился я.

Тоня какая ты красивая!

Сеймский   25.11.2012 18:13     Заявить о нарушении
Щиро дякую, дуже приємно=)

Антонина Кашуба   25.11.2012 20:39   Заявить о нарушении