V. Tukov, Eva Yablokova Soon New Year s

              SOON NEW  YEAR’S  DAY

русский текст
http://www.stihi.ru/2008/12/08/3416

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
This is jolly holiday for all around people !
Songs and dancing , fireworks and marvellous fancy-ball -
New Year’s  will soon on the whole world !

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
We’ll congratulate your friends with coming New Year’s !
Gifts and candies, riddles and jokes, many various toys -
New Year’s will soon on the whole world !

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
Soon  it’s  striking  tvelve and Near Year’s Day will soon  be here !
We will singing  song and dance and invite of  course -
Snow Maiden and  Grandfather Frost !

 Refrain :
New Year’s Day !
New Year’s Day !
And New Year’s very jolly holiday !
New Year’s Day !
New Year’s Day !


Рецензии
Восхитило и подвигло к новым поэтическим стремлениям.

Вася Вулканчиков   20.07.2012 23:00     Заявить о нарушении
новогодняя ночь подвигается стремительно :)))
поэты музят, музы напоэчиваюЦЦа!

Яблокова Ева   20.07.2012 23:18   Заявить о нарушении