Мовою A posteriori

Я обернулась у минуле
Я зазирнула в серце своЕ
А за печима чистий аркуш.
А в серцi ти i я, нас двоЕ.

ХоваЕ срiбла пишна грива
Прозорий розум, мов дiамант.
А вдача авантюрна i грайлива
Цноти душевноi талант.

Все те, що я бажала вiдчувати,
Все це - неначе буревiй
Я жадаю тебе, я хочу кохати!
О тiльки скажи, що ти - мiй!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.