Ким

Загрозою з космосу,
Зразком для дорослих,
Оголеним торсом,
Грою на осліп,
Збиральником тостерів,
Обличчям на постері,
Часом, простором,
Терпким соусом,
Голосом,
Винахідником колеса,
Стервом з досвідом,
Ризикованим дослідом,
Пташиним послідом,
Конем виносливим,
Влучним пострілом...

Ким мені стати, коли я виросту?


Рецензии