На курсах

                На   курсах


Наша група дуже дружно
П»ять днів працювала,
Не прогулювала пари,
Знання здобувала.

Дуже добре працювали
Всі курсанти наші,
До вподоби всім прийшлися
Всі папері ваші.

Ми фантазію включали,
Робили макети
І за це нам роздавали
Призи із пакета.

По потреби  і ресурси,
Послуги й товари
Ви доступно й зрозуміло
Нам розповідали.

Але тут найголовніше,
Що нас харчували:
І фуршети,і обіди
Нам пропонували.

Ми хотіли б ще ці курси
Знову повторились,
Щоб усі ми отак дружно
Знову тут зустрілись.

Тому просимо вас дуже
Другий тур зробити
І,звичайно,неодмінно
Всіх  нас запросити.

Будем дуже цьому раді
І  вас не забудем,
І ,звичайно,же усі ми
Знов сюди прибудем.

А сьогодні вибачайте,
Як не так щось було
Й дуже вам усі ми вдячні,
Що знання здобули.

Пам»ятайте нашу групу,
В приклад всім приводьте
Й як будете в краях наших,
То в гості заходьте!


Рецензии