З Днем Ангела

З Днем Ангела,Анюта,я  тебе вітаю!
Хай доля посміхнеться вже тобі.
Тільки добра і щастя   я бажаю
І будь щасливою не тільки у ві сні.

Я справжнього людського щастя тобі зичу,
Яке тебе окрилить назавжди.
І Ангела до тебе я покличу,
Щоб все приніс ,мов з чистої води.

Щоб ти світилась й плакала від щастя,
Щоби душевний спокій віднайшла.
Й щоб вже сьогодні ти такою стала,
Й такою на роботу сьогодні щоб прийшла.

Забудь про біль і  смуток ти віднині,
Про розпач і тривогу ти забудь.
Такою будь,як цвіт,що на калині
Й щасливою ,Анюта,завжди будь!!!!!!!

Я від душі все це тобі бажаю
І вірю в те,що буде саме так.
Коли це станеться-цього вже  я не знаю,
Та Бог подасть тобі на це свій знак…

                22.12.2010


Рецензии