Вiтання шлю в Долину iз столицi

Вітання  шлю в  Долину  із  столиці!
Як  поживають парубки там й молодиці?
Що нового  відбулося в  районі,
Чи не  воюють, як  на  полігоні?

Чи Вас  торкнулася крилом  своїм  весна?
Чи радість й  звістку ,і  новини принесла?
Чи медикам і вчителям  теж  премію  дадуть?
Чи може  те  ,що  мають-заберуть?

Хай влада й  в  Вас подбає  ,як  і  тут.
Хай  як і  нам,Вам премію дадуть.
Хай  за  престижність платять кожен  раз.
Хай  тішать Ва  надбавками  щораз.

Щоб хоч  колготи і  духи могли собі  купить,
Не існувати могли,а й  трохи краще  жить.
Бо я як в крісло  сяду  керувать,
То  Вашу  владу буду  теж  клювати.

Я  нагадаю  їм про все  й  про всіх,
І  відговори не поможуть,а  ні  сміх.
Я нагадаю  їм  по  все  , крізь  що  пройшла
Й себе  в  цьому  житті  давно  знайшла.


                19.04.2011


Рецензии