Богата

Аз съм тъй богата,
птица съм крилата.

Къпя се в зората,
пия от росата,

вплитам си в косата
елмаз от вълната.

Искам ли,ще слезна
в морска синя бездна.

Искам океана -
вятъра ще хвана.

Рожба на земята,
пяна от вълната -

аз съм тъй богата -
птица съм крилата!

Чувате ли,хора,
мой е, мой простора!


Рецензии