Вогонь безумства

Твої  долоні на моїх плечах –
Як два крила одвічного кохання.
Від затишку чарується душа,
Від дотику бажається єднання.

Я в погляді твоїм шукаю дно,
Та він такий невимовно глибокий,
Що дна я не дістанусь все одно,
Хоч втрачені і рівновага, й спокій.

Я не належу вже сама собі,
Бо почуттями розум оповитий.
А ті озера ніжно-голубі
Спроможні в безрозсудності втопити.

Блукають руки в пошуках вогню.
Твій торс – моя улюблена подушка.
Тіла сплітаються у вишуканім «ню»,
А ти шепочеш щось мені на вушко.

Виконуєш вже будь-яких каприз.
Свідомість відмовляється коритись.
Твій шепіт від грудей сповзає вниз…
І ми уже не в змозі зупинитись.
                15.07.2012р.


Рецензии