Забудь про мене, мила

Забудь про мене, мила,
Забудь і так живи,
Хоч багатьох скорила,
Чужі тобі вони.

А я не такий гарний
І голос мій затих,
Твої старання марні,
Не буде днів простих.

Ти мабуть ще не знала,
Хто я і ким живу,
Ти просто міцно спала,
А я кохав одну.

Ти віру і надію
Вселяла у мій дух,
Та щось і це не діє,
Я посміхався злу.

Я кинутий в нікуди,
У темряву бажань,
Забув, що можуть люди,
Не вірив силі знань.

Не все забути можна,
Любов я не забув,
Моя душа безбожна
П’янить тебе одну.

Але забудь про мене,
Я скоро відійду,
Засвітить день зелений
Вишневому саду.


Рецензии