Буква Р урок письма

              ЛІТЕРА «Р»   (на урок письма)

Буква Р,мов парасолька
Має шапочку і  ручку.
І танцює вона польку
З буквами на чистому  пісочку.

А ще схожа на грибочка,
Який  зігнув ніжку,
Який забіг на пеньочок
Й вибіг на доріжку.

Тому  ми вчимось писати
Цю  букву  сьогодні.
Й розпізнаємо ми з нею
Усі шляхи земні і водні.

Якщо в ліс підемо з вами-
Грибочок побачим,
То йому про букву «Р»,
Звісно,що розкажем.

А як  дощик накрапати
Розпочне раптово,
Тоді точно пригадаєм
Її невипадково.

Скільки б букву не писали-
Не стане секретом,
Що грибок і парасолька
Є її портретом.



                11.11.2010


Рецензии