***

Абонент на зв`язку.
Але без емоцiй.
Сумнiви в кожному кроцi,
Крига на темнiм ставку.

У абонента порожня батарея
I виклик стоiть на беззвучному.
Абонент мовчить.Так зручно йому,
Бо лишень бiла стеля

З якою вiн поглядом порiднився,
Вiд нього не хоче нiчого.
Абонент все мiркує :" Якого...
Я взагалi включився?"


Рецензии