Ми ще сьогодн малюки

Ми ще сьогодні  малюки
Та  підем в школу залюбки.
Тепер в  нас  іграшки на першім   місці,
А скоро все  це  буде навпаки.

Ми скоро станем  школярами
Й  підем у  школу  з  рюкзаками,
А сонечко  оце  веселе
Теж буде  мандрувати з нами.

МИ іграшки свої  залишим,
Красиво в  зошитах  напишем,
І прочитаєм,й  поміркуєм,
І речення  ми побудуєм.

Ми рахувати навчимося,
Усі з  думками зберемося.
Задачі й  приклади  розв»яжем,
Й знання  свої  ми вам покажем.

Нам не  страшні  будуть уроки,
Не  буде  з ними  в нас мороки,
Адже ми зараз  починаєм
Робити в  цьому  перші  кроки.

Занять не будем пропускати,
А  будем  в  школу поспішати,
Адже усі  ми з  вами   будем
Щодня  щось нове  відкривати.

Ми навіть зможем  зрозуміти,
Чом взимку  сонечко не може гріти,
Чому лиш  світить з  висоти
Й не  може  взимку  обпекти.

Дізнаємось по острови,
Пустелі,луки  і  стави,
Дізнаємось ми про  планети,
Про кораблі   і  про  комети.

Ми в  світ цікавого пірнем,
На все  ми  відповідь  знайдем.
Ми  будем  ставити  питання
Й  виконувать усі  завдання.

Дійдем  до  нових  ми висот,
Дізнаємось  хто штурман,хто  пілот,
Та  школу  ми ніколи не забудем
Й  про неї всім розповідать ми  будем.

                07.09.2010


Рецензии