На уроках р дно мови

            На уроках рідної мови



На уроках рідної мови
Всіх нас грамоти навчають:
Де кому ставити,де крапку,
І ,навіть,правила питають.

Ми обіцяємо старатись
Грамотно писати
Правильно й виразно
Слова усі читати.


Рецензии