Сонечко ласкаве

Сонечко  ласкаве
 Промінчики  кидає,
А школа початкова
Давно вже  нас  чекає.

Чекають вчителі  нас
В  просторих  світлих  класах
Всю  гомінку  малечу,
Всіх  діточок  привітних.
   
                07.09.2010


Рецензии