Випускникам

             ВИПУСКНИКАМ

Як голуби летіть у височінь
Хай здійсняться усі бажання ваші,
Думками ,же,злітайте в далечінь
І не затьмарте ж ви,всі сподівання наші.

Від радості світіться ви завжди,
Немов зірки на небі над землею.
Та засвітіться ви назавжди у житті
Й світіть батькам своїм яскравою зорею.

Та не забудьте ви про вчителів,
В котрих знання свої ви здобували,
І вихователів ви пам»ятайте теж,
Які для вас батьками тут ставали.

І класного керівника ви згадуйте щоразу,
Який усім тут маму замінив,
Який ніколи вас не дав в образу,
А навпаки,мов рідних захистив.

Хай світлим буде все ваше життя,
Яке почнете ви з сьогоднішньої днини,
Щоби взірцем ви були для усіх:
І для дорослих, і маленької дитини.

Хай  Мати Божа всіх вас береже
І  ангел хай охороняє,
Нехай пелюстками троянд устелиться життя
І добру долю  Бог хай посилає!


Рецензии