Бджiлка 18

Бджiлка, бджiлка пролетiла
На квiточку файно сiла,
Нiс в нектар свiй устромила,
Напилась и обомлiла


I пiшла в танок по полу
Бзз та бзз спiва про долю.
Зустрiчае павучка... Вiн йiй -
"Здрастуйте кума,


Шось ви в зюзю напилися
Може трутень сподобився,
А чи може замiж вийшли
Мать гарненьке в нього дишло. )))"


"К-к-куме годi вам сопiти
Шось мiж  лапами робити,
Прiти й думати ось так
Шо я б бджiлку цю мастак ,


Ви ж бо к-к-куме iмпотент,
Як отой козляра мент.
Годi вам оту цюцюрку,
М'яти наче мильну бульку.


Бо ви чмо i хулюган 
Не трiпайте свiй банан"
Отак його обломила,
Й собi далi полетiла.


Тут на зустрiчь джмелик пре,
Й як на нейi нападе,
Примостивсь, як маньяцюра ,
И давай пхати цюцюра!


Бджiлка хтiла закричати,
Як почав йiйi лапати.
Але чуэ дiло йде
Джмелик гарно йiйi пре.


Передумала бджола,
Йiй так гарно, шо овваа!!!
Попритихла, й тихо бдзика
Сподобала молодика....


P.S. Ось мораль така тут э,
       Хто смiливий- той i пре

:-д


Рецензии