Як я мiг

Зазнав я краху. Мої думки
Зплелись. З водою розтеклись.
Немає страху, розрахунків.
А друзі? Нащо ті здались.

Нема нікого хто б зарадив,
Спитав як справи, допоміг.
І тільки сором, тільки зради.
І тільки думки: «Як я міг».


Рецензии