Ти до мене не ходи, рижий-конопатий

Ти до  мене не ходи,рижий-конопатий,
Ти до мене не ходи ,голубе  крилатий.

Ти до мене не ходи,не топчи  стежину,
А  піди собі  знайди  іншую  дівчину.

Ти до  мене не ходи  через  перелази
Я ж  до тебе  більш не вийду,не вийду  ні  разу.

Ти до мене не ходи,не  топчи травицю
І з  криниченьки не пий  холодну  водицю.

Ти до  мене не ходи,не марнуй  ти часу,
Бо ж  тебе я не люблю-кажу  це  одразу.

Ти до  мене не ходи,не  ходи щоночі,
Не  виглядуй ти за мною  свої  карі очі.

Ти під  хатою не стій,не стукай  в віконце,
Бо так   будеш ти стоять,коли зійде  сонце.

Соловейком не співай,вороном не бийся,
Краще ти на  зорі глянь  і   росою  вмийся.

І  дорогу ти забудь до  моєї  хати,
Бо  мене  щодня  до тебе  дуже  сварить  мати.

Бо мене за  тебе  сварять,не дають покою.
Та й нічого в  нас не вийде хлопче із  тобою.

                31.08.2010


Рецензии