ирония небес. iронiя небес

ирония небес, - как шутка кармы,
ты думаешь, все угадать?
считаешь все возможности, и все варианты,
и шансы велики, - удаче не сбежать.

но... фокус в том, - все слишком быстротечно,
количества случайностей порой,
настолько много, просто бесконечно,
и переменным этим не прикажешь - стой.

и все-таки, желание узнать,
перехитрить весь мир, нашептывает бес,
и может, будет в этом смысл, когда-то,
если пойму, иронию небес.



Іронія небес, – як жарт від карми,
"Вгадаю все", – так думав ти?
Рахуєш всі можливості, та всі варіанти,
І шанси так зросли, – від вдачі не втекти.

Але... є фокус, – все занадто швидкоплинно,
У кількості випадковостей, простій,
Їх так багато, просто нескінченно,
І змінним цим ти не накажеш – стій.

І все ж таки, дізнатися бажання,
Та обдурити світ, – від біса, що як скажений пес,
І може, буде в цьому сенс, колись,
Як зрозумію, цю, іронію небес.


Рецензии