Грiхи

 
Гріхи  мої  гріхи…
Як  з  вами  розібратись?
Вас  так  багато,  що  не  можуть
Мої  думки  до  купи  скластись.

Боротись  з  вами  труд
Тяжкий  і  дуже  довгий,
Повсюди  тебе  ждуть
Вузесенькі  дороги.

Але  за  всі  труди
Всіх  жде  своя  награда
Закриються  для  них
Страшні  ворота  ада.

Хто  всі  свої  гріхи
Всім  серцем  сповідав,
Хто  плакав  безутішно,
Свій  гріх  не  приховав,

Тому  Отець  Небесний
Завжди  і  все  простить.
Він  жде  нас  терпеливо,
Щоб  в   Царство запросить!
3.03.2012


Рецензии