далi

тіло тріщить
від напруги
чуєш? в цю мить
струна не бринить -
          заснула

тане душі льодовик -
   хороша прикмета?
поцілунок проник
у серця тайник
я - у твоїх тенетах

забуті закони моралі...
я розливаюсь
   на твої долоні
     у теплих обіймах

 Свобода тамує подих:
     що далі -
   політ
     чи мертве падіння?


Рецензии