Разваги пра недалёкае минулае

Час некамп’ютарных гульняў
І нумароў немабільных
Для пакаленняў наступных
Памяць захоўвае пільна.

Ліст атрымаўшы чарговы,
“Дзякуй” скажу інтэрнэту.
Ну а са скрыні паштовай
Выцягну толькі газеты.

Шлю sms-віншаванні,
Звыкла працую з тут-баем.
Ды папяровых пасланняў
Часам усё ж не хапае.


Рецензии
В точку...У самой столько написанных кем-то писем, старанно отправленных по почте...пылятся в коробках, а не в "прочитанном".

Екатерина Василек   26.01.2013 13:19     Заявить о нарушении