Памьяти Т. Г. Шевченку

Думи мої, думи мої
Що з вами робити?
Розкрадають Україну
Як ми будем жити?

   На одного роботягу, -
   Вісім депутатів,
   Міста мало стало в Думі,
   А які зарплати?

Якби дати депутатам
Сапи і лопати,
Попросити їх коректно -
Землю обробляти.

  Бо земля лишень терпить,
  Скільки ж гербіцидів?
  Може хвате воду пить
  З радіонуклідів?

Пани мої, українці
Горе буде з нами,
Розтягають нашу неньку
Прямо с потрохами.

  Ділять крісла, балаболять
  І плюють на совість,
  Ну а хто з них де і сяде,
  Знають і натомість.

І до власті рвуться всі
А земля прощає,
Бо на неї всі плюють,
А вона чекає.

  Хіба лихо хоть колись,
  Їх усіх спіткало,
  Ми й без них всі проживем,
  Будем їсти сало.
   


Рецензии