Я давно не студентка

Я давно не студентка
І талант також маю.
Працюю я в школі 
І  діток навчаю.

А вірша почала
Давно я писати,
Але не насмілилась
Їх друкувати.

Багато є віршів
Про життя і кохання,
Про розпач,розлуку,
ПРО біль і страждання.

ПРО рідну природу,
Зелені Карпати,
Які мило слухать
І легко читати.

У кожному з віршів
Є рима присутня.
І  є милозвучність
Й сила слова могутня.

Вірші-це  те місце,
Де біль виливаю,
Де пишучи плачу
І в  думці співаю.

А витримать аркуш
Все може,все вміє.
Й витривалістю добре
Завжди він володіє.

Тому не боюсь я
Про все це писати.
Про все наболівше
В віршах виливати.


            24.09.2010


Рецензии