Я т льки мр яти могла

Я тільки мріяти могла
По те,щоб так  мене прийняли.
І в мене враження таке,
Неначе завжди з ними  працювала.

Прекрасний дружний колектив,
Де  людяність  й  добро панують,
Де розуміння ,звісно,є
Й де допомогу також пропонують.

Мене прийняли,як  свою
Так,наче завжди мене знали
І  тільки лиш на якусь мить
Мене від себе відпускли.

Тому я  дуже вдячна їм
За  розуміння,щирість і  довіру,
За допомогу,людяність  й  тепло,
Сміливість,впевненість в  мені  і віру.

Із  пекла я  попала в  рай-
Це все  у  повнім розумінні слова.
Й  та атмосфера,що панує тут,
Аж зовсім є невипадкова.

Самі колеги створюють її-
Гостинно всіх  вони приймають
Й по рангах і  становищі в  житті
Нікого тут не поділяють.

Для  всіх умови створені  одні,
Які  дають можливість розвиватись.
Тут кожен  чогось  досягнув,
Але й  ніхто не  думає  зазнатись.

А навпаки дають можливість ту,
Щоби кар»єрний ріст у   колег був.
І хто з чого кар»єру розпочав-
Ніхто про це тут не забув.

Багато чого є  у них  повчитись
Й  побачити,як йти до висоти.
Тому що кожному потрібно,
Щоб гідно шлях учительський пройти.
                09.09.2010


Рецензии