Конкурс

Ми сьогодні зібрались,
Щоб участь в конкурсі приймати,
Щоб показать знання свої
І,звісно,щоб перемагати.

Ми не студенти вже давно
І досвіду роботі вже набули.
Й  як розпочали ми  свій шлях-
Цього ми,звісно,не забули.

Ми пам’ятаємо той час,
Коли ми починали працювати,
Коли нам всім дали дітей
Й ми мали грамоти усіх навчати.

Тож не судіть нас дуже строго,
Бо хвилювання переповнює всіх нас
І на душі у кожного тривога,
І дух ми затамовуєм щораз.

Ми іспитів багато вже здали…
Й життя прожить-це іспит головний.
І кожен раз ми несміливим  були,
Хоч досвід здачі був в нас  чималий.

От і сьогодні ми на іспиті у вас
І між собою,звісно,конкурсуєм.
То не судіть же  дуже строго нас.
Ми просим вас і це вам пропонуєм.

Ми не комп’ютери,а просто вчителі
Й помилки теж м здатні  допускати.
Зусилля прикладаєм  чималі
Й продовжуєм завзято працювати.

                24.09.2010


Рецензии