Призовникам

   ПРИЗОВНИКАМ

Ще так недавно,любі діти,
Вас мама колисала,
І над колискою,схилившись,
Вам колискову теж співала.

Минуло дуже мало часу,
І ви у перший клас пішли,
Й нарешті час вже той настав,
Що ви у армію пішли.

Сьогодні ви складаєте присягу
На вірність і любов до України.
Та щоб на Вашому шляху
Не було пострілів й не зустрічались міни!

Бо в ваших матерів й батьків
Сьогодні очі повняться слізьми,
Адже ви є,були й залишитесь назавжди
Хоч і дорослими,та їхніми дітьми.

Вони леліяли усіх вас з пелюшок,
Вони всю душу в вас вкладали,
Й сьогодні ви в присутності батьків
Захисників присягу склали.

Хай Мати Божа бере вас під покров,
І Ангел хай завжди охороняє,
Ну,а Господь хай завжди береже
І добру долю всім вам посилає!

               
                07.12.2009


Рецензии