Сон

Наснився сон мені чарівний,
По вінця сонячного дня.
Там чудодійство простувало,
По небу - полю навмання...

Казкові палаци-хмарини -
Повз мене линув всесвіт-рай...
Життя величне вирувало,
Садок душі, та цвіт-розмай!

Птахи небесні пролітали,
Пастельно світлих кольорів.
І диво-звірі пробігали,
Ген горизонт  замайорів.

Сонети янголи співали.
І так співали що душа,
Здавалось пташкою ставала
І відлітала в забуття!

Дівчата  - зорі, неозорі,
В танок тендітну повели.
І феєрверком  зорепадів,
Букети сипали в півдні!

А фея–доля білокрила,
Обличчям - вранішня зоря!
В дарунок СЛОВО дарувала
І повертала до життя...


Рецензии
какой ваш сон прекрасный
словно счастья цвет
он бархатно-атласный
дарующий всем свет

очень понравилось
восхищён
Владим

Владимир Гельм   14.07.2012 00:53     Заявить о нарушении