Не хвилюе, хоч узяв би кат...

Не хвилює, хоч узяв би кат,
Почуття, узяте напрокат.

Бо воно, мов квітка паперова,
Неживе і надто гонорове.

Вкутає несправжнє в мішуру,
Не відчуєш радість і журу...

Із життя чужого перекат -
Лиш фіаско, взяте напрокат.

12.07.2012


Рецензии