Наша вчителька

Кращой  вчительки,як наша
 У світі немає.
Вона добра,вона мудра
Й розуму навчає.

Ось вже 20  років в школі
Із дітьми працює:
Вчить писати,рахувати
Й вірші декламує.

Нам розказує,як треба
Правильно читати
Та й пояснює,як треба
Задачу розв»язати.

Ми дивилися на неї
Ці  чотири роки
І старались повторити
Усі її кроки.

Як вдягнутися,як стати,
Як красиво сісти,
Як зібратися   з думками
Й мудро відповісти.

Та за 20  років  в школі
Нерви свої з»їла.
Але жодному із учнів
Ще не надоїла.

Якщо трішки десь позлилась
Чи образу мала,
То за це на нас ніколи
Всю злість не зганяла.

Вміла всіх нас згуртувати,
Щоб тримались разом,
А ще  казала кожен раз нам:
«Скажем НІ образам!»

Ми вам вдячні за навчання,
За працю сумлінну,
А віддяка буде також
Для вас неодмінно.

Ми вдячні вчительці ще теж,
За те,що любить нас без меж,
За те,що нас не поділила,
А всіх однаково любила.

Бог на небі і все бачить,
Яка ви людина.
Про це знають всі дорослі
 І кожна дитина.

Залишайтеся такою
І на дальші роки
Й робіть щодня же,звичайно,
Щораз нові кроки.


Рецензии