Щастя

Є у кожної мрії і у кожного щастя своя,
У скрижалі буття від народження вписана воля
Чи богів, чи світил, як ріки в один бік течія,
Що біжить і біжить незворотно у напрямку - доля.

А у кожної долі є сутність і є майбуття,
Що, неначе стежки, заплітається кожної днини
У велику дорогу, яку ми зовемо життя, -
В найдорожче у світі, що є дорогим для людини.

Ось і в долі моєї зачаровані є вітряки,
Є надії і мрії, мов райдуг містки веселкові.
І свої перехрестя, куди позбігались стежки
Моїх слів і думок, як синоніми віри й любові.

Я щаслива людина! Бо доля дарує мені
Неспокійну жагу, незбагненне натхнення - творити
Із любові і щастя вірші й колискові пісні,
Кожну мить, кожен день зачарованим долею жити!..

 


Рецензии