My... Happy End укр. яз

1 Куплет

Я не можу жити без тебе
Це тому що ти мені треба
Твої уста солодше немає
Як я кохаю... - тебе кохаю!

Приспів (2р)

Бо ти... - це все життя!
В мені... - цi почуття!
Горить... - воно вогнем!
Спиніть... - цей Хєпі Энд!

2 Куплет

Скільки років минуло... - тебе я зустрів
Було добре нам разом... -  ти поряд із ним
Але все ще горить... - не згасає життя
Мої думки про тебе і почуття!

Приспів (2р)

Бо ти... - це все життя!
В мені... - ці почуття!
Горить... - воно вогнем!
Спиніть... - цей Хєпі Энд!


Рецензии