Коли обрав собi дорогу...

Коли обрав собі дорогу
І напрям визначив авжеж,
Відкинь вагання і тривогу.
Не стій. Іди! Чого ти ждеш!

Лише тобі її долати,
Радіти трепетній ході...
Там будуть успіхи і втрати,
Чужі оселі й рідний дім.

І краще й гірше - попереду,
На тій стезі, що як талан,
Де часто ані краплі меду,
А ти супроти стін - таран.

Одважним будь у кожнім кроці -
І прийде переможна мить!
...Товчу, як учню на уроці,
А втім, життя всьому навчить...

10.07.2012


Рецензии
Мудро і так по-домашньому прост. Гарно пишете. З теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   27.07.2012 20:03     Заявить о нарушении