Люби

Телефон в режим вібратор Люба суне в піську
Два наушники з шнурком - прямо через сіськи
Бо за кожних п'ять хвилин, *** телефонує
Їй же байдуже усі, так вона кайфує.
Треба б сажу потрусить, ліньки їй помиться
Мастурбує з телефоном, я чекать втомився.


Рецензии