Неудачне знайомство

Не їбав тебе ні разу, а уже люблю
Як засунув свою руку в пазуху твою
І набухнуть як стрючки - два твоїх соски
Помокріє вся ****а, вмісті з нею й носки.
Палець я засуну в жопу і пісюн встромлю
Тільки так ти зрозумієшь, як тебе люблю


Рецензии