Повiдцвiтали небеса...

Повідцвітали небеса
І повсихали очерети,
Та юно райдуга звиса
І сонце котиться в кареті.

Весну з надій не вилучай,
Минуться осені і зими.
Пішли, кохана, пити чай,
Радіти зелені озимих.

А те, що квапляться літа,
Біда хіба? Їх кваплять діти...
А осінь  гарна, золота,
Якби  ще з нею не старіти...

10.07.2012


Рецензии
Ой, як гарно!.. Якби то не старіти...

Вера Кухарук   04.11.2012 19:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.